zondag 29 april 2007

Eindelijk!


Eindelijk weer eens een kaartje van mij. Ik heb het zo druk gehad de laatste tijd, dat ik nauwelijks aan kaarten maken toe kwam. Hopelijk gaat dat snel veranderen..

Deze stempel heb ik op de ATC-beurs in Nuland gekocht en ik wist meteen dat ik het papier uit de lijn Pheobe van Basic Grey wilde gebruiken. Maar ja..... en dan??? Na veel gezwoeg en geploeter (want ik vertikte het ander papier te gaan zoeken) is dit het resultaat.

zondag 22 april 2007

Cuttlebug


Ja, ja, ook ik ben gezwicht voor "het appeltje", zoals de Cuttlebug door sommige onder ons al liefkozend wordt genoemd..... Gisteren heb ik mijn bestelling geplaatst bij Irma Creations, een webwinkel waar ik op al mijn vragen, zélfs op zondag, heel vriendelijk antwoord kreeg.

De Cuttlebug was daar ook uitverkocht maar komt dinsdag weer binnen, dus.... met een beetje mazzel kan ik eind van de week "aan de cuttel", kan bijna niet wachten *lol*

donderdag 19 april 2007

Beach girl


Dit is een kaartje gemaakt met de april card-kit van Card-Art; prachtig papier is dat, vinden jullie ook niet? Hoewel de kleuren van de kaart niet helemaal overeenkomen met de werkelijkheid na het scannen, in het "echt" is de kaart wat blauwer dan hier. De stempel van het meisje is van StampsHappen.

zondag 8 april 2007

Have fun


Tussen de bedrijven door gisteren nog even een kaartje gemaakt met een van de nieuwe InkyWings en Crate Paper. Monique en ik hadden samen een bestelling geplaatst bij InkyWings. Vandaag kwam ze gezellig samen met haar man Hans bij ons op bezoek en kon ze meteen haar bestelling meenemen. Terwijl de mannen een rondje gingen wandelen hebben wij wat scrappapier uitgewisseld en mocht ik haar cuttlebug uitproberen. Wat een prachtapparaat! Dat wordt sparen....

zaterdag 7 april 2007

Let's have a party!!


Deze kaart had ik al een paar dagen klaar liggen om af te maken, het enige dat ik nog moest doen was het tekstcirkeltje uitprinten, maar mijn inkt was op!! Vandaag maar even snel nieuwe inkt gehaald en de kaart afgemaakt. Het idee van het tekstcirkeltje komt trouwens van Monique, die maakte daar jaren geleden al de prachtigste kaarten mee.
I left this card a few days ago to be finished later. All I had to do was print out a text circle, but I ran out of ink! Today I got some new and finished the card. The idea of the text circle came from Monique, she already made the most beautiful cards with it years ago.

dinsdag 3 april 2007

It's your day



Dit keer een kaart van een workshop die gemaakt is door Carmen van Card-Art. Inge heeft 'm voor me uitgewerkt, thanks meiden!

Het papier kreeg ik van Treehouse Memories, ik kreeg het van Inge toegestuurd samen met wat afdrukjes en een wat cuttlebug-papier, lief he? Het cuttlebug-papier is zo ontzettend mooi dat ik het nog niet over mijn hart kan verkrijgen het te gebruiken (hoe verslaafd kun je zijn ;-)

This time a workshop card made by Card-Art's Carmen. Inge worked it out for me, thanks girls!

I got the paper from Treehouse Memories, Inge sent it to me with some prints and some cuttlebug paper, isn't that nice? The tremendous beauty of the cuttlebug paper just keeps me from using it (how addicted one can be..)