donderdag 26 juli 2007

Happy Summer






De drieluikkaart die Erica op haar blog had staan vond ik zo leuk, dat ik er ook een gemaakt hebt, met mijn favoriete InkyWingetjes natuurlijk ;-) Van Anita Hagen had ik een paar stempelafdrukjes gekregen, waarvan dit er twee zijn, dank je wel Anita!

Het fotograferen van de kaart viel niet mee, maar goed, hij staat erop! Zoals gezegd heb ik gebruik gemaakt van de stempeltjes van InkyWings, cardstock van Bazzill, knoopjes van doodlebug, brads van making memories en een stempeltje van stampin' up (ronde tekststempeltje). Het scrappapier is van Basic Grey, uit de Lollipop-serie. Het inkleuren heb ik gedaan met Prisma Colours en reukloze terpentine.
De materialen zijn beschikbaar gesteld door Special Memories.

Designteam!!

Een aantal weken geleden vroeg Manita, de eigenares van de scrapbookwinkel "Special Memories" of ik lid wilde worden van haar designteam. Een hele eer hoor! Dit najaar ga ik twee workshops geven. Van Manita kreeg ik een hele stapel scrapbookpapier mee om wat kaarten mee te maken, ze stopte er ook nog de leukste bijpassende bloemetjes, splitpennetjes en lint bij, een hele doos vol!

Hartstikke bedankt voor de materialen en het vertrouwen Manita! Ik ga proberen er een aantal leuke kaarten mee te maken; de eerste volgt zometeen!

maandag 23 juli 2007

Tagged!



Inge heeft me genomineerd als Rockin' Girl Blogger. Thanks Ing ;-)

Dat betekent dat ik op mijn beurt weer 5 blogjes mag nomineren. Pff, dat valt niet mee, ik heb zóveel blogs die ik graag bezoek, zowel Nederlandse als Zweedse, Noorse en Amerikaanse. Het is zelfs gewoon verslavend, dat bloggen, dat heb ik de afgelopen maanden wel gemerkt. Maar hier komen ze:
Peet: Scrapalbum
Jeanet: Scrappen en beppen
Julia Stainton: Belle papier
Jessica Blixt: Tussans Hörna
Hilde: Magnoliaverden

Just copy the button and add it to your blogs girls, then nominate 5 others!

dinsdag 17 juli 2007

Ship Ahoy!



Inmiddels ben ik alweer bijna twee weken aan het werk, maar de vakantie was héérlijk. Heet, de eerste paar dagen zelfs 50 gr., maar ik moet zeggen dat ik van de warmte hier in Nederland meer last heb gehad dan van de warmte daar. Maar ja, in Turkije zaten we aan zee, lekker windje erbij en tjsa, je hoeft ook niets te doen daar natuurlijk, dat scheelt. Ik heb lekker veel gelezen en verder weinig uitgevoerd ;-)

Eindelijk ook weer eens een kaartje gemaakt met een Magnolia-stempel. Het scrapbookpapier is van My Minds Eye, verder heb ik gebruik gemaakt van rub-ons van doodlebug, brads van Queen & Co., scrappersflos van Karen Foster. Het cardstock is van Bazzill, de sterretjes zijn gemaakt met een ponsje.