maandag 13 augustus 2007

Thinking of you


Toen ik laatst bij Manita (Special Memories) in de winkel was, had zij daar zo'n mooi kaartje staan, dat ik dat ook wou maken, met een paar kleine aanpassingen is dit het resultaat. Als je aan het strookje trekt klapt het kaartje open en zie je de binnenkant.




Cardstock van Bazzill, papier van Basic Grey Infuse, prima flowers, brads van making memories. Het tekstje heb ik op de computer gemaakt.

zondag 12 augustus 2007

I've been tagged!



I was being tagged for the Global Bumper Card Society by Carmen, thanks Carmen!

Now it is my turn to choose 5 people....

Monique-Paper-inspiration
Carina-Kort & Sant
Petra-Paradises Pysselvra
Camilla-Millans pyssel
Nicole-Capture the moment

Copy the Purple banner on your blog and tagged five of your favorit friends

De bedoeling is:
1. Ik stuur een kaartje binnen 7 dagen aan iemand waarvan ik vind dat hij/zij wel een kaartje kan gebruiken. (familie/vrienden)
2. Ik zoek 5 andere bloggers uit.
3. Meer informatie kun je vinden op deze blog Crafty Engineer
4. Mocht je nog een keer uitgekozen worden, dan stuur je weer een kaartje naar iemand.

Doe mee met deze aktie en breng zo wat 'Joy' en 'Happiness' in de wereld!

dinsdag 7 augustus 2007

Klein Taartje


Inmiddels is de buitentemperatuur hier gedaald tot een zeer aangename hoogte, zo'n 23-24 gr. denk ik. Wat mij betreft beter vol te houden dan die benauwde hitte van gisteren. Prima vakantieweer ;-) Komt dat even goed uit, ik heb lekker twee weken vrij, hahaha..... had tenslotte ook nog maar één weekje gehad.

Dit keer een alweer stempeltje van Magnolia, een van mijn favoriete stempellijnen op dit moment. Maar.... Manita van Special Memories vertelde dat zij ook de stempels van Whipper Snapper gaat verkopen én stempels van Penny Black én van Stampendous, dus dat belooft wat!

Het cardstock is zoals altijd van Bazzill, scrapbookpapier van Daisy D's, labeltjes gemaakt met de Quickutz, metalen woordjes van Making Memories.

De materialen zijn beschikbaar gesteld door Special Memories.

vrijdag 3 augustus 2007

Kermis


Vandaag is hier in Venray de kermis begonnen. Diverse pleinen staan vól met kermisattracties met daartussen de winkelstraat die de pleinen met elkaar verbindt. Dat is altijd heel gezellig, je kunt zo door de winkelstraat van het ene naar het andere plein lopen en ondertussen kom je allerlei bekenden tegen. Alle terrasjes zijn gevuld, diverse kroegbazen hebben zelfs een overdekt terras gemaakt en dit weekend spelen daar overal verschillende muziekbandjes. Als kind vond ik het altijd heerlijk als we naar de kermis mochten, een paar rondjes draaimolen en een suikerspin of een zuurstok en het feest was compleet!

Dit stempeltje van Magnolia vind ik zo'n cutie met die eigenwijze staartjes, die móest ik gewoon hebben ;-) De schets/layout komt van Kickis Skisser. Altijd handig zo'n site met schetsen voor je kaarten!

Cardstock van Bazzill, scrapbookpapier van Basic Grey Stella Ruby, Quikutz Olivia, brads van makingmemories, cuttlebug embossingfolder script en bloemetjes van Prima Flowers.