woensdag 23 januari 2008

Sterboek

Ik was het al héél lang van plan, maar het kwam er maar niet van: een sterboek maken. Ik vond ze er altijd zo mooi uitzien, maar wel ingewikkeld dacht ik. Na wat zoeken en vergelijken kwam ik erachter dat er twee versies zijn: een "moeilijke" en een "makkelijke" of beter gezegd een "arbeidsintensieve" en een iets minder arbeidsintensieve versie. Omdat ik er nog nooit een gemaakt had, leek het me verstandig met de eenvoudige versie te beginnen. De beschrijving had ik van Jeanet gekregen (thanks Jeanet!) en met deze beschrijving naast me ben ik aan de slag gegaan. Omdat ik geen foto's had die ik kon verwerken én omdat ik het sterboek wilde gaan maken voor een kanjer van een collega van mij die op het punt stond een nier af te gaan staan aan haar zus, heb ik ervoor gekozen met quotes en stempels te werken. Het is echt superleuk om te doen, dus ik ga zeker ook nog een keer voor de "ingewikkelde" versie!

Het was zoals altijd weer last minute werk dus de foto's zijn niet om over naar huis te schrijven, maar ik wilde ze toch even laten zien.










Stempels: whipper snapper, stampin' up, magnolia, inky antics
Cardstock: bazzill
Prima flowers, brads

vrijdag 11 januari 2008

Make & Take dag Special Memories



Afgelopen zaterdag was er weer een make & take dag bij Special Memories. De mensen kunnen dan de hele dag door aanschuiven voor een gratis workshopje. Manita had me gevraagd ook zo'n workshopje voor te bereiden. Ik heb toen dit miniboekje gemaakt, met de schattige chicken-stempeltjes van Stampendous en papier van Crate Paper. We hebben het lekker druk gehad, iedereen werd tussendoor verwend met jus d'orange en slagroomsoesjes, dus al met al weer een geslaagde dag!

donderdag 3 januari 2008

Paar daagjes vrij


Wat is het héérlijk zo na de feestdagen nog even een paar dagen vrij te zijn. Ik heb zowaar nog een paar kaartjes gemaakt! Omdat ik maar héél weinig kerstkaarten gemaakt heb dit jaar, was ik dat ook nog helemaal niet moe en heb ik er nog een paar gemaakt, ben ik komend jaar misschien eens een keer op tijd *schaam*... tot mijn grote verdriet heb ik er dit jaar namelijk niet één verstuurd.... ik had steeds nog hoop dat ik nog de tijd zou krijgen er te maken. Niet dus.... En de paar kaarten díe ik gemaakt heb, staan nog bij Manita in de winkel.

Anyway, dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van een workshopje op de blog van Nancy, alleen heb ik er een magnoliaatje aan toegevoegd :-) Op de site van Nancy moet je écht eens gaan kijken, ze maakt schitterende kaarten, layouts én foto's!

Het smalle strookje rechts is transparant, dat zie je bijna niet op de foto.