zaterdag 22 maart 2008

Workshopkaartje

Vorige week woensdag heb ik weer een workshop gegeven bij Special Memories. Het was weer volle bak en zoals altijd weer super gezellig! Hieronder een van de kaartjes die we gemaakt hebben. Ik heb gebruik gemaakt van een Penny Black stempeltje, de cirkels met de schulprandjes zijn gemaakt met mallen van de "nestabilities".







dinsdag 18 maart 2008

Vrolijke kleurtjes

Dit keer een kaartje met het prachtige papier van K&Company. Het zit in een blok met allemaal bij elkaar passende velletjes scrappapier, om te kwijlen zo mooi! Het leuke is dat het ook een prachtige structuur heeft, het lijkt gewoon bijna stof! Bovendien is het dubbelzijdig, ook altijd erg handig, want dan heb je altijd de bijpassende effen kleur bij de hand.

Voor wat betreft dat roze randje: néé, zo mooi kan ik niet knippen, was het maar waar :-) Dat heb ik gedaan met de "slit-punch" van Stampin' Up.

Het tekststempeltje is van Hero Arts, het schattige meisje is een Magnoliaatje.

donderdag 6 maart 2008

Paulien's chamber of art

Mijn collega designteamlid Paulien heeft sinds kort een weblog. Ze heeft een geheel eigen stijl en maakt de prachtigste creaties, dus.... de moeite waard om een kijkje te nemen! De naam van haar blog is heel toepasselijk "Paulien's chamber of art"...

Kaartenkit


Special Memories is gestart met een kaartenkit.Het is een superleuk pakket geworden met prachtig scrappapier en allerlei leuke bijpassende embellisments. Ook zit er elke keer een leuke verrassing bij. Ook is de website helemaal vernieuwd, hij is supermooi geworden, kijk maar! Deze kaartjes zijn gemaakt met de materialen uit de kaartenkit.