zondag 27 april 2008

Fairy nice day

Dit kaartje kwam ik nog tegen op mijn pc, ik heb het een week of vijf geleden gemaakt voor een bijzondere gelegenheid in het leven van mijn vriendin en haar man. Ik had toen net mijn chichiboulie-stempeltje binnen, dus die moest even uitgeprobeerd worden!



Het dessinpapier is van Making Memories, cardstock van Bazzill, verder heb ik gebruik gemaakt van een cuttlebug embossingfolder (swiss dot), een pons van stampin' up (cirkel met schulprandje) en bijpassende cirkelponsjes. Het tekstje in de cirkel heb ik met behulp van de computer gemaakt. De kleine parelmoerkleurige knopjes (geen idee hoe ze heten!) rechtsboven op de kaart kreeg ik bij de chichibouliestempel, dank je Carmen!

vrijdag 25 april 2008

Workshop april

Wat gaat de tijd toch snel, afgelopen week waren er alweer zes weken voorbij en mocht ik weer een workshop geven bij Special Memories in Venlo. Het is altijd volle bak en het leuke is, dat ik een aantal gezichten steeds terug zie, zo leer ik een heleboel cursisten steeds beter kennen, ontzettend gaaf vind ik dat. De laatste keren hebben we zelfs steeds een man in ons midden, super he?!?

Ik had een heleboel prachtig papier gekregen van Manita, dus het was bepaald geen straf daarmee aan de slag te gaan ;-) Het eerste kaartje dat ik ermee gemaakt heb, is een filefolder-kaartje met een losse label die je erin kunt schuiven.



Dit papier van Crate Paper is ook super mooi, echte voorjaarskleurtjes, laat maar komen, dat zonnetje!

donderdag 10 april 2008

Nog maar eentje



Voor de beurs hadden we een aantal kleine kaartenkitjes gemaakt met daarin het cardstock, dessinpapier, bradjes, lintjes, bloemetjes enz. Van elk setje had ik een voorbeeldje gemaakt. Dit is er eentje van, gemaakt het met prachtige papier van Jenny Bowlin.

De stempel is nu eens géén Magnolia maar een Penny Black, ingekleurd met mijn prismapotloden in combinatie met reukloze terpentine.

dinsdag 8 april 2008

Art Specially Zeist

Het afgelopen weekend vond de Art Specially Beurs plaats in Zeist.
Special Memories was ook van de partij en ik mocht mee om te helpen. Het was (gelukkig!) ontzéttend druk en voor mij een leerzame ervaring die ik niet had willen missen! Daarnaast was het ook nog heel erg gezellig zo’n weekend samen te werken met Manita en Diny. Een heleboel klanten van de winkel kwamen even bij ons kijken en ook een aantal leden van het forum waren van de partij. Kortom, een super geslaagd weekend, voor herhaling vatbaar!

Dit is een van de kaartjes die ik als voorbeeld gemaakt had. De stempel is een hänglar & stänglar, die ik heb gekregen van een hele lieve stempelvriendin uit Noorwegen, thanks Aud! Ze heeft trouwens ook een blog en maakt práchtige kaarten, de moeite waard om te gaan kijken! Kijk hier maar eens: Aud's blog