donderdag 25 juni 2009

Celebrate

Een paar weken geleden heb ik dit magnoliakaartje gemaakt, ik vind de paarse tinten van deze Basic Grey lijn "Wisteria" zoooo mooi... Ook dit kaartje is ingekleurd met de copic markers.


Paper: Bazzill, Basic Grey (Wisteria)
Stamps: Magnolia, PaperSalon (sentiment)
Accessories: Ribbon, mini brads, metal die (celebrate) from Making Memories

dinsdag 23 juni 2009

Hanglar Jochie

Omdat ik dit kaartje wel leuk vond voor een stoere 'boy' heb ik het redelijk strak gehouden. Papier komt uit de 'restenbak' en is van Crate Paper, ik blijf dit fantastisch papier vinden, het is heerlijk papier om mee te werken, niet alleen door de kleur en het dessin maar ook door de structuur van het papier. Ik heb er nog meer van liggen dus er zal vast nog wel een keer een kaartje volgen met papier uit deze lijn. Dit keer weer gekleurd met copic markers :-)



Paper: Bazzill, Crate Paper
Stamps: Magnolia, HeroArts (sentiment)
Accessories: Ribbon, mini brads

zaterdag 20 juni 2009

Uitstapje en blogcandy Create4fun


Even een uitstapje van de copics naar een ander, ook super fijn kleurmedium: Lyra potloden. Ans, mijn knutselvriendin en muziekcollega heeft deze fantastische potloden en toen ik voor een knutseldagje bij haar was, mocht ik ze uitproberen *thanks Ans!*. Wat een geweldige potloden zijn dat. Je kunt ze prachtig mengen met reukloze terpentine en onderling mengen ze ook erg mooi. Ze worden ook vaak gebruikt voor het inkleuren van mandela's.

Paper: Bazzill, My Mind's Eye
Stamps: Magnolia, HeroArts (sentiment)
Accessories: Flowers & roses

Kijk voor een fantastische blogcandy eens op de blog van create4fun
Je zult versteld staan!

zaterdag 13 juni 2009

Oefening baart kunst...

Sinds ik copic markers heb, doe ik niets liever dan kleuren kleuren kleuren :-)
Dat vind ik zelfs leuker dan de kaart maken! Gevolg is dat je allerlei ingekleurde stempelafdrukjes hebt liggen, waar dit er een van is. Al zoekende naar bijpassend scrapbookpapier, kwam ik in mijn 'resten-bak' nog dit papier van Doodlebug tegen. Past er prima bij, toch??



Paper: Bazzill, Doodlebug
Stamps: Magnolia, HeroArts (sentiment)
Accessories: Flowers & roses, pearls (Kars), butterfly charm

vrijdag 5 juni 2009

Cherry Pie Weekend


The Cherry Pie Weekend is a fabulous new Scrapbooking event that will take place on 2, 3 and 4 October of this year. There will be teaching a lot of amazing scrapbookers! Even though the event will take place in the Netherlands it is nothing but a national event, there will be teachers from the USA, Germany and of course, from the Netherlands.

Curious about about this amazing event?!

Take a look here CherryPieCreations.web-log.nl

dinsdag 2 juni 2009

Hanglar-kaartje

Op de clubdag van 'Crazy Copics' heb ik wat afdrukjes mogen maken van enkele prachtige Hanglar-stempels. Die stempels zijn zoooo leuk, zo jammer dat je er bijna niet aan kunt komen... Dit keer heb ik gebruik gemaakt van een sketch van SugarBowl.


Paper: Bazzill, My Mind's Eye Bloom & Grow
Stamps: Hanglar&Stanglar and Hero Arts (label)
Accessories: flower, brad