zondag 6 mei 2007

Knutselweekend


Afgelopen vrijdag was het weer zover: Monique kwam knutselen, gezellig! Rond 09.00 uur stopte haar auto hier voor de deur en als je zag wat er allemaal aan knutselspul uit die auto gehaald werd, zou je denken dat ze een maand kwam knutselen in plaats van anderhalve dag, hihi.

Na een kop koffie met wat lekkers zijn we aan de slag gegaan. Monique was goed op dreef, zelf moest ik echt op gang komen, omdat ik het zo druk gehad had op mijn werk en met allerlei andere verplichtingen, zat ik een beetje in een dipje. Zo'n knutselweekendje doet dan wonderen hoor! Gelukkig zat het weer mee en konden we buiten eten, dat is erg gunstig want dan hoeven wij onze knutselspullen niet op te ruimen als er gegeten moet worden en als je ons wel eens aan het werk gezien hebt, dan kun je je wel voorstellen hoe fijn dat is :-) De héle tafel ligt bezaaid met stempels, papier, inkt, noem maar op. Het enige nadeel van zo'n weekendje is dat de tijd altijd zoooooo snel voorbij gaat. Gelukkig zit er maar vier weken tussen onze volgende afspraak!

Ik moest nog een geboortekaartje maken voor een jongetje; het papier is van Pebbles Inc., het labeltje heb ik met de cuttlebug gemaakt.

7 opmerkingen:

Scrapbook 'Freubelen' zei

wat een pracht van een kaart carin en wat leuk te lezen dat het zo'n leuke dag is geweest!!!!!!
complimenten hoor carin!!!

goretjes marja

Janny zei

oooh die is superrr Carin!
en gezellig zo'n dagje freubelen!!

Christa zei

Superrrrrrr kaartje Carin!! En heerlijk hè zo samen knutselen ... ja dan vliegt de tijd!

**Inge** zei

Ha die Ca, van die tafel had ik wel een fotootje willen zien;-) Schattig kaartje heb je gemaakt, nice touch de "schroefjes"
Hugs, Ing

Aud zei

Beautiful card!
From the small parts I could understand of your post, I see you and your friend had a wonderful crafty day together!

I hope you'll have a happy mail day tomorrow! ;-)

Erica zei

Wat een gaaf kaartje Ca :D!

Diana zei

superrr gave kaart Carin :D!