maandag 8 oktober 2007

Eerste workshop

Eindelijk weer een berichtje van mij. Het is zowel privé als op het werk zo druk geweest dat ik geen tijd had mijn blog bij te werken….. Als je 30 uur in de week werkt, lid bent van een muziekensemble, twee keer per week sport én ook nog alle weekenden bezet bent, tja…… eigen schuld natuurlijk! Ik heb nog wel een paar kaarten gemaakt voor gelegenheden waar we naar toe moesten, maar die heb ik niet meer kunnen fotograferen.

Daarbij hebben we ook nog het plan om in de garage een hobbyplekje voor mij te gaan inrichten dus, die garage moest leeg en opgeruimd, poeh poeh, wat daar allemaal uit kwam ;-)

Afgelopen week heb ik mijn allereerste workshop gegeven bij Special Memories in Venlo, waar ik sinds een paar maanden in het designteam zit. Toen we de data afspraken –om te beginnen twee keer- gaf Manita aan dat er gemiddeld zo’n 6 tot 8 mensen in een workshop zouden zitten. Groot was mijn verbazing dan ook, dat er niet 6 tot 8 maar 18 (!) mensen zich hadden opgegeven. En niet alleen mijn verbazing was groot, ik schrok me rot, hoe ga ik dat redden, dat vond ik toch wel réuze spannend om maar niet te zeggen doodeng!! Maar…… het is reuze meegevallen, het waren allemaal ontzettend aardige mensen en gelukkig was mijn steun en toeverlaat Manita er om me mee te helpen, dat was wel nodig ook, de groep was te groot om in mijn eentje te doen. Iedereen was reuze enthousiast, dus op naar de volgende keer, de vuurdoop heb ik gehad en ik vond het ontzettend leuk om te doen.

Manita bedankt voor je hulp en gastvrijheid!

3 opmerkingen:

**Inge** zei

Wat leuk dat de workshop zo geslaagd was! Jammer dat je geen foto's hebt genomen van al die zwoegende mensen;o)

Te gek dat je een eigen hobbyplekje gaat krijgen, dat is toch wel heel erg fijn hoor!

Janny zei

leuk om weer eens wat van je te horen en wat super dat je workshop zo geslaagd was!

Je@net zei

Gaaf zeg! En wat fijn dat het allemaal zo goed gegaan is!!
En meis, als je er 18 aan kunt....dan zijn de rest van de workshops voortaan peanuts voor jou ;-)