zaterdag 10 november 2007

Weekendje Texel

Monique en ik hadden het eral zo vaak over gehad hoe leuk het zou zijn een weekend op Texel door te brengen en dan alléén maar te knutselen; zonder mannen, zodat we alle tijd aan het knutselen konden besteden. Vorige week was het zover, we hadden een bungalow van Landal Greenparcs gehuurd en vrijdag zijn we richting het noorden vertrokken. Na een tussenstop bij Inge en daarna bij Simpel Scrappen (wat een prachtige winkel, echt de moeite waard) waren we er dan eindelijk en kon het uitpakken beginnen. Want reken maar dat we heel wat bij ons hadden, het leek wel of we een maand bleven i.p.v. een week!

Het was súper gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, daar gaan we een terugkerend evenement van maken ;-) We hadden elk een stukje van de eettafel tot onze beschikking en omdat we toch maar met ons tweetjes waren, konden we er ook nog elk een extra stoel bij zetten, reuze handig! Wat is het héérlijk als je alles gewoon kunt laten liggen als je naar bed gaat en de volgende morgen zo weer aan de slag kunt, super! Onbijten deden we met bord op schoot aan de salontafel, ging prima!

Dit is het een van de kaartjes die ik gemaakt heb.Scrapbookpapier is van Dèja Views, cardstock van Bazzill, stempel van Magnolia en de bradjes zijn van Rayer.

9 opmerkingen:

Tina zei

Wonderful card, great papers!

Inge zei

Ik ben jaloers;o) Leuk om te lezen dat jullie het heerlijk hebben gehad op Texel, ik kan begrijpen dat zulke weekenden voor herhaling vatbaar zijn. Schattige kaart heb je gemaakt ben ook erg benieuwd naar de andere creaties Ü

PS de koek was zalig!!!

Janny zei

dat klinkt als een super geslaagd weekend en wat een leuk idee! lijkt me ook wel eens wat:P
je kaartje is prachtig!

Je@net zei

Ooo, heerlijk zo even lekker eruit!! En dan maar scrappen!!
Kaartje is super Carin!

Peet zei

Superkaartje Carin!!!

Tiets zei

vond het leuk jullie te ontmoeten hoor, en wat heerlijk dat het weekend zo geslaagd was en voor herhaling vatbaar! je kaartje is geweldig!

Jeanet zei

Leuk is Texel he wij zijn er ookm geweest in de herfstvakantie , voor herhaling vatbaar !Ook bij Simpel Scrappen geweest , wooow wat een gave winkel ! Je kaart is prachtig geworden !!!

Lia zei

mooi kaartje en wat leuk om zo samen te scrappen

Anita Hagen zei

fantastic. beautiful. Love it!