zondag 23 december 2007

Minialbum

Een paar weken geleden trouwde mijn vriendin en collega Anita. Omdat wij al jaren met vier collega's een heel speciaal kwartet vormen, leek het me leuk een minialbum te maken met daarin wat foto's van ons vieren en wat quotes.

Op een zondag ben ik naar Ina gegaan en samen hebben we een eerste opzet en schema gemaakt van hoe het eruit moest komen te zien, dat was én heel gezellig én de eerste aanzet was er, thanks Ina! Maar daarna moest ik het thuis natuurlijk verder afmaken en in elkaar zetten. Van Manita mocht ik de "Bind it all" gebruiken om de ringetjes in het album te zetten, wat een handig apparaatje is dat zeg! Omdat ik er pas zondag aan begonnen ben en Anita donderdag trouwde én er ook nog sinterklaas tussen viel, werd dat dus héél veel nachtwerk. Tja, dat komt ervan als je er zo laat aan begint, ik weet het ;-)

Maar eind goed al goed, het was net op tijd af. Ik heb me voorgenomen om vaker te gaan scrappen, want ik vond het súper leuk om te doen. Helaas zijn de foto's niet van al te beste kwaliteit, want die moest ik vijf minuten voordat ik moest vertrekken nog maken *lol*8 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw Carin, wat een prachtig boek is het geworden!! Mooi gedaan joh!

Fijne Kerstdagen voor jou en je gezin!

Janny zei

wooow wat een kunstwerk is dat geworden!

Anoniem zei

Wat een gaaf boekje zeg! Heel mooi gedaan.

Peet zei

Wauw, dat ziet er super uit!!!

Anita Hagen zei

Fantastic album Carin. I think this is the fines album I've ever seen. I can tell you have used many hours to make this. Fantastic.

Have a nice holiday sesaon, take care en enjoy your family and friends.

Hugs from Anita (Norway)

Marja Sch zei

Wat een schitterend album is het geworden. Heel knap hoor.

Christa zei

Oh wauwwwwwww Carin ... geweldige herinnering!! Ik was al ff niet geweest!
Wens je trouwens natuurlijk een supercreatief 2008!

Godelieve zei

Gewoonweg prachtig!!