zaterdag 9 februari 2008

Eindelijk...

... Weer eens een berichtje van mij. Ik heb het superdruk gehad de afgelopen weken, maar gelukkig was het vorige week Carnaval en had ik verplicht een paar daagjes vrij, oh wat een straf ;-)

Ook op het knutselvlak heb ik niet stil gezeten; tijdens een supergezellig knutselweekendje bij Monique heb ik nóg een sterboekje gemaakt. Helaas ben ik vergeten foto's te maken maar voor wie het wil zien..... het boekje staat bij Special Memories *hint* :-)

Inmiddels heb ik ook weer een workshop gegeven en die moest natuurlijk ook voorbereid worden. Het was zoals altijd weer een gezellige avond, die om was voor ik het wist.

Verder gaat Special Memories een card-kit uitgeven, ook daarvoor ben ik bezig geweest, er komt namelijk ook voorbeeld projectje in, spannend!!!

Dit keer laat ik een kaartje zien waar ik al wéken geleden aan begonnen ben, maar dat ik vanmiddag éindelijk afgemaakt heb. Deze week vielen tot mijn verbazing mijn bestelde Magnoliaatjes op de mat en dat binnen 2,5 week, dat viel niet tegen!Papier: Cosmo Cricket en Bazzill Cardstock
Stempels: Magnolia en tekstje van Hero Arts
Embellishments: Prima Flowers, scrappersfloss (Karen Foster) en brads (Queen & Co.)

4 opmerkingen:

Marja Sch zei

Mooie kaart. Ik hoop dat mijn stempels van de week ook op de mat vallen. Leuk om weer eens wat van je te horen. Ben gelijk ook even bij SM wezen kijken en heb het blogverhaal even gelezen. Ben benieuwd hoe het in Amerika bevalt.

Janny zei

wat een toppiekaart is het geworden!!

Diana zei

leuke kaart heb je gemaakt Carin...

Je@net zei

Wat een schattig kaartje Carin!!