vrijdag 30 mei 2008

Hobby-weekend!


Afgelopen weekend logeerde Monique in huize Bouwmans, ze arriveerde vrijdagmorgen rond koffietijd en na een bakkie met wat lekkers zijn we begonnen met een bezoekje aan mijn favoriete scrapwinkel Special Memories. Lekker rondgeneusd, nog een kopje koffie gedronken, de nodige spulletjes gescoord en omdat het inmiddels lunchtijd was, zijn we maar meteen een broodje gaan eten in het centrum. Maar daarna konden we niet wachten om de hobbykamer in te duiken, de spulletjes die we gekocht hadden bij Manita moesten natuurlijk wel meteen uitgepakt worden en liefst ook meteen gebruikt ;-)

Ik ben begonnen met restjes papier die ik van Monique had gekregen (thanks Monique!) het komt uit de "jongenslijn" Star Bright van My Mind's Eye. Het stempeltje is er een van Magnolia. De rub-on is van Creative Café, uit zo'n boekje, wat zitten daar ontzettend gave rub-ons in, super!

De andere twee kaartjes laat ik de komende dagen zien!

10 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuk kaartje carin.

Janny zei

het is een prachtig kaartje geworden Carin!

Jolanda zei

Leuk kaartje Carin!

femke zei

heey carin,

wat een leuk kaartje is dat geworden en die rub-on is inderdaad erg leuk.

groetjes femke

Erica zei

Wat een supergaaf kaartje Ca :D! Ik kijk regelmatig op de site van Special Memories, om te zien of de webwinkel alweer open is...weet jij het?

Carin zei

Ik weet dat het wel de bedoeling is dat de webwinkel weer open gaat, maar Manita heeft het zooooo druk gehad (en nog steeds!) dat ze er nog niet aan toe is gekomen. Dat wordt toch een dagje (weekendje?) Limburg Eer :-)

Monique zei

Ha die Ca, het blijft een SNOEPIE!
het was weer een super gezellig weekend THANKS!!

groetjes, Monique

Riet zei

wat een prachtig kaartje heb je gemaakt carin.
ik kom zeker nog eens langs bij je.
groetjes riet.

Inge zei

Prachtige lay out en een snoepige kaart Ca! Julie zullen vast weer heel erg genoten hebben;-)

xx Inge

Lia zei

heel mooi kaartje